Čitatelji portala SportSport.ba titulu vide na Koševu

Anketa

Čitatelji portala SportSport.ba titulu vide na Koševu

E. Škorić

Zanimljivu bitku vodit će do kraja Sarajevo, Zrinjski, Široki i Željezničar.

Spomenuti klubovi se u posljednjih šest kola bore za titulu i stvarno je teško prognozirati novog prvaka.

Bordo tim i Zrinjski imaju po 50 bodova, Željo i Široki po bod manje. Niko nema pravo na kiks i svi imaju skoro pa jednake šanse iako je nekima raspored bolji, nekima gori.

U anketi portala SportSport.ba najveće šanse se daju Sarajevu. Čak 7677 posjetitelja našeg portala tipuje da će titula na Koševo, dok 5371 posjetitelj vjeruje u Željino osvajanje titule.

Široki ima 2614, a Zrinjski 479 glasova. Anketa, naravno, ništa ne mora da znači, a prvaka ćemo saznati tek nakon što se završi 30. kolo. Možda i ranije, ali kako stvari stoje, teško da će do zadnjeg kola biti poznat novi prvak naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prisjetite se i rasporeda četiri kluba do kraja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.