Ćivić asistirao u remiju Sparte, pa zaradio crveni karton

Sparti samo jedan bod kod Libereca

Ćivić asistirao u remiju Sparte, pa zaradio crveni karton

S. Mlaćo

U susretu trećeg kola Češke 1. Lige danas su snage odmjerili Liberec i Sparta iz Praga (1:1) za koju nastupa bh. internacionalac Eldar Ćivić.

Uzbuđenja nije nedostajalo, a gosti su poveli u 27. minuti kada je pogodio Fryek na asistenciju upravo Ćivića. Nedugo zatim čak dva crvena kartona za domaće, ali i u tom omjeru snaga Liberec dolazi do pogotka. Breite je pogodio za ispostavit će se kasnije konačnih 1:1.

Eldar Ćivić je do kraja susreta zaradio dva žuta kartona, tj. crveni, a Sparta se morala zadovoljiti samo jednim bodom.

Nakon tri odigrana kola Sparta je tek na šestom mjestu i ima pet osvojenih bodova, a prvi je Plzen sa stopostotnim učinkom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi