Čivić: Spremno dočekujemo Sarajevo

Veziri na Piroti protiv aktuelnog prvaka

Čivić: Spremno dočekujemo Sarajevo

Nogometaše Travnika čeka izuzetno težak duel sa prvacima naše države. Naime, u nedjelju na Piroti gostuje Sarajevo kojem je sve osim pobjede ravno razočarenju.

U Travniku su već zaboravili prvo kolo i poraz od Širokog Brijega, međutim ništa lakše, čak i teže će biti ovog vikenda.

"Mislim da možemo na Piroti da se nadigravamo sa svima, pred našom publikom nema razloga da se plašimo. Iako je Sarajevo favorit vjerujem u nas i mislim da ćemo svi dati maksimum da ostvarimo pozitivan rezultat", izjavio je Muharem Čivić za SportSport.ba

"Protiv Širokog Brijega nisam igrao zbog kartona, ali što se tiće te utakmice tek smo počeli bolje igrati nakon drugog primljenog gola. Oni su nas iz dva šuta pobijedili, ali već smo zaboravili Široki i spremno čekamo Sarajevo", dodao je Čivić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica se igra na Piroti u nedjelju sa početkom od 17:00 sati.


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.