Čivić: U revanšu želimo potvrditi prolaz dalje

Defanzivac Travnika za SportSport.ba

Čivić: U revanšu želimo potvrditi prolaz dalje

S. Mlaćo

U prvom susretu 1/18 finala Kupa BiH danas su snage u Orašju odmjerili dva člana Prve lige Federacije Orašje i Travnik. Završilo je 1:1, a gosti su do veoma vrijednog pogotka došli u 90.minuti preko Selmina Đogića.

Ovaj rezultat sigurno ide više u korist Vezira sa Pirote, ali uvjereni smo da uzbuđenja u revanšu neće nedostajati.

"Išli smo na to da zabijemo gol što smo i uspjeli.  Nadam se da ćemo u revanšu potvrditi prolazak dalje", istakao je nakon utakmice za SportSport.ba defanzivac Travnika Muharem Čivić.

Nakon remija sa Bratstvom (2:2), Travnik će na svom stadionu u subotu dočekati momčad Radničkog iz Lukavca kojem ne cvjetaju ruže. Ukoliko slave Veziri bi se priključili samom vrhu tabele.

"Sigurno da veliki bod iz Gračanice moramo potvrditi u subotu protiv dobre i mlade ekipe Radničkog. Ne smijemo se opustiti ni jedne sekunde, jer se bliži kraj a igramo sve bolje. U subotu želimo sami vrh tabele, kako bi se približili svom cilju", dodao je Čivić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Čivić je već ranije nosio dres Travnika, a na Pirotu se vratio uoči početka ove sezone. Do sada je odigrao 10 susreta i postigao jedan pogodak, u pobjedi nad Novim Travnikom (2:0). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti