Ćivić zamijenio Travnik sa Zvijezdom

Novo ime na Banja Ilidži

Ćivić zamijenio Travnik sa Zvijezdom

Zvijezda iz Gradačca je počela rješavati igračku križaljku za sljedeću sezonu u Prvoj ligi FBiH. 

Agilna uprava kluba sa Banja Ilidže uveliko traga za pojačanjima, a naredno u nizu dolazi iz Travnika. Nakon Adžema i Kurbašića, saradnju sa klubom iz Gradačca danas je dogovorio i 24-godišnji Muharem Ćivić.

Ćivić igra na poziciji zadnjeg veznog, a u klubu su uvjereni kako su njegovim dovođenjem napravili dobar potez, te da će ovaj fudbaler svojim igrama pomoći Zvijezdi u ostvarenju zacrtanih ciljeva. 

U prošloj sezoni Ćivić je odigrao 31 utakmicu za Travnik i pritom je postigao tri pogotka, a u svojoj karijeri još je igrao za Slogu iz Tojšića, Slobodu i MAS Taborsko (Češka).

Muharem je inače stariji brat Eldara Ćivića, mladog reprezentativca BiH koji je nedavno potpisao četverogodišnji ugovor sa Spartom iz Praga. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi