Čizmić: U Jablanicu idemo po povoljan rezultat

Optimizam u redovima Jedinstva

Čizmić: U Jablanicu idemo po povoljan rezultat

Fudbaleri bihaćkog Jedinstva jučer su nakon odrađenog jutarnjeg treninga otputovali u Jablanicu, gdje će danas u okviru 2. kola Prve lige FBiH odigrati meč s domaćom ekipom Turbine. 

Bišćani su u grad koji leži na smaragdno-zelenoj rijeci Neretvi otputovali s dosta optimizma i u nadi da će ostvariti povoljan rezultat. 

„Čeka nas teška utakmica i vjerovatno ispunjen stadion kod protivnika koji je tek ušao u ligu. Ne vidim razlog da ne budemo favoriti, s tim da moramo imati maksimalan angažman, jer bez toga se niti jedna utakmica ne može dobiti. U Jablanicu ne idemo sa bijelom zastavicom, već da se nadigravamo i ostvarimo povoljan rezultat“, izjavio je za naš portal kapiten Jedinstva, Fadil Čizmić.

Podsjetimo, Čizmić je kapitensku traku zadužio u pripremnom periodu u kojem je Jedinstvo ostalo bez sada bivšeg kapitena Dizdarića koji je karijeru nastavio u Hrvatskoj. U kratkom vremenskom periodu ovaj 23-godišnji defanzivac se etablirao kao pravi vođa crveno – bijelih.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.