Član NK Metalleghe BSI dobio poziv reprezentacije Hrvatske

Uskoro putuje na pripreme

Član NK Metalleghe BSI dobio poziv reprezentacije Hrvatske

S. Mlaćo

Na adresu NK Metalleghe BSI stigao je dopis HNS-a u kojem se poziva Ivan Tankuljić na reprezentativno okupljanje U-18 selekcije Hrvatske.

Mladi Tankuljić će putovati u Portugal gdje će U-18 selekcija Hrvatske 06. i 08. 02.2017. godine odigrati dva test meča protiv selekcije Qatara.

Član juniorske selekcije Metalleghe BSI nalazi se na pripremama sa seniorskim timom u Hercegovini a nije krio oduševljenje nakon saznanja o ovom pozivu.

"Oduševljen sam. Ovaj poziv mi je veliko priznanje za dosadašnji rad i nastupe. Nadam se da ću svojim zalaganjem opravdati ovaj poziv ali i priključenje prvom timu Kraljeva,“ istakao je Tankuljić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Tankuljić je rođen 04.02.1999. godine i ovaj poziv će mu biti najljepši rođendanski poklon. U protekloj polusezoni u selekciji juniora Metalleghe BSI na poziciji veznog igrača, odigrao je 17 mečeva (1488. minuta), postigao sedam golova, a četiri puta je nosio kapitensku traku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi