Članovima kluba besplatan ulaz

Na susret Sarajevo - Sloboda

Članovima kluba besplatan ulaz

E. Škorić

Ekipa Sarajeva ima priliku da eventualnom pobjedom protiv Slobode osvoji naslov prvaka naše zemlje.

Utakmica 30. kola Premijer lige igra se naredne subote, a Sarajevo će do titule ukoliko ne dozvoli neku senzaciju Tuzlacima.

Ulaz će na Koševo za sve članove kluba biti besplatan, a već sada igrači i struka bordo tima poziva svoje pristalice da dođu i da ih bodre i u ovom meču.

Budi član Fudbalskog kluba Sarajevo!

Inače, uplatom godišnje članarine u iznosu od 20 KM svi mogu da postanu dio velike bordo porodice i doprinesu razvoju i jačanju Sarajeva.

Na službenoj stranici moguće je kupiti članske kartice - Bordo i bijeli član u iznosu od po 20 KM.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S bijelom članskom karticom svi navijači mogu besplatno da uđu na sve domaće utakmice Sarajeva u okviru Premijer lige i Kupa, a tu su i razne pogodnosti kao rezervacije i popusti na ulaznice, 20% popusta na svim artiklima iz Bordo Fan shopa, pogodnosti i popusti kod partnera FK Sarajevo u okviru LBC - Loyalty Bordo Card projekta, pristup online fan zoni na oficijelnoj web stranici kluba, besplatan wi-fi internet na Koševu, primanje email i SMS newslettera kluba, mogućnost učešća u narednim igrama kluba i partnera….

Slične pogodnosti imaju i svi članovi bordo članske kartice, a više informacija o svemu možete pronaći na OVOM linku.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.