Cocalić produžio ugovor sa Mechelenom

Bh. defanzivac ostaje vjeran klubu

Cocalić produžio ugovor sa Mechelenom

Bosanskohercegovački reprezentativac Edin Cocalić produžio je vjernost belgijskom Mechelenu do ljeta 2020. godine.

Belgijski klub je ovu informaciju potvrdio na zvaničnoj stranici, a Cocalić je bio izuzetno zadovoljan nakon produženja.

"Osjećam se kao kod kuće u Mechelenu. Veoma sam ponosan što sam produžio ugovor na dodatne dvije sezone. Mislim da će mi naredne godine biti najbolje u karijeri. Učinit ću sve da ostanem potpuno spreman. Samo veoma naporno treniranje daje dobre rezultate", rekao je Cocalić.

Podsjetimo da je bivši fudbaler Željezničara u Mechelen stigao prije dvije godine iz Maccabi Haife, a do sada je odigrao 62 meča za belgijski tim te je postigao i tri pogotka. 

On će propustiti današnju utakmicu svog tima protiv Genka na domaćem terenu zbog pet žutih kartona.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi