Cocalić: Propustio sam SP, ali želim biti u Francuskoj

Bh. reprezentativac za belgijske medije

Cocalić: Propustio sam SP, ali želim biti u Francuskoj

E. Škorić

Stoper Mechelena Edin Cocalić nada se plasmanu naše reprezentacije na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Bh. reprezentacija večeras igra protiv Belgije u Briselu i svakako bi i bod bio veliki za naš nacionalni tim, ali naša očekivanja su, kao i uvijek, najveća moguća.

"Nikada ne znate gdje i koga možete dobiti. Večeras protiv Belgije? Bilo bi lijepo ako bismo ostali neporaženi, Belgija je ipak među pet najboljih reprezentacija u Evropi, pa i svijetu", rekao je Cocalić za medije u Belgiji.

Njegova želja je da BiH izbori plasman na EP u Francuskoj i da zaigra na velikom takmičenju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Bilo bi ostvarenje sna ako bismo se plasirali na EP. Pa ko ne bi volio da igra na Evropskom prvenstvu? Propustio sam Svjetsko prvenstvo, pa bih želio biti u Francuskoj", dodao je Cocalić

On vjeruje da će u budućnosti igrati za reprezentaciju, mada zbog povrede nije na popisu igrača za utakmice s Belgijom (večeras) i Andoro (u nedjelju).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.