Čolaka dovezli iz bolnice kako bi glasao za novi Statut

Član Skupštine NK Čelik

Čolaka dovezli iz bolnice kako bi glasao za novi Statut

D. Kurbegović

Sinoć je na stadionu Bilino polje održana historijska sjednica Skupštine NK Čelik iz Zenice. 

Nakon 2,5 godine uvjeravanja, lobiranja, bojkota konačno je izglasan novi Statut kluba po članskom modelu jedan član-jedan glas.

Od 35 delegata bilo je prisutno njih 30 (izostali Adilović, Bolm, Šišić, Imamović i Karalić), jednoglasno su glasali za novi Statut kluba. Također jednoglasno je izabran i novi predsjednik kluba Selvedin Šatorović na period od šest mjeseci.

Koliko je sinoć predsjedniku Skupštine Damiru Bradarcu bilo bitno da bude kvoruma, govori i podatak da je poslao auto po člana Skupštine, Mehmeda Čolaka kako bi ga dovezli iz bolnice da glasa za novi Statut kluba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čolaku je već duže vrijeme narušeno zdravlje, a za dobrobit kluba i budućeg rada, pristao je doći na sjednicu i glasao je za promjene u klubu. Mehmed Čolak je inače bivši trener klubova Zenice i Čelika, koji je u maju imenovan da bude u Skupštini kluba, ali zbog narušenog zdravlja nikada nije mogao doći ni na jednu sjednicu. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi