Čolić: Kvalitetniji smo od Jedinstva

Fudbaler GOŠK-a iz Gabele

Čolić: Kvalitetniji smo od Jedinstva

M. Maksimović

Nakon ubjedljive pobjede nad Travnikom u prošlom kolu, GOŠK iz Gabele će sutra gostovati u Bihaću kod Jedinstva. 

Trijumf nad Travničanima visokim rezultatom vratio je samopouzdanje igračima koji su prije desetak dana za novog šefa dobili Zlatka Križanovića. Optimističan pred gostovanje je i Elvir Čolić.

“Objektivno u ovom trenutku smo kvalitetniji od Jedinstva, ali je ovo liga u kojoj svako svakoga možepobijediti, tako da ipak treba biti oprezan najavljujući meč u Bihaću. Dobra stvar je što smo konačno odigrali dobro i uz to ubjedljivo pobijedili nakon nekoliko mečeva u kojima smo bilježili slabije reultate uprkos činjenici da nismo igrali loše. Smatram da smo dosad trebali osvojiti mnogo bodova više od saldakojim trenutno raspolažemo”, rekao je Čolić za SportSport.ba.

Fudbaler GOŠK-a ne poznaje baš najbolje tim Jedinstva.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Dugo igraju u ovoj ligi. Znam da su u sezonu ušli s podmlađenim timom i da su dosad namučili brojne favorite, a neke su i pobijedili. Mi smo na gostovanjima loše prolazili, a dobro igrali, vrijeme je da nas pripazi i rezultat”, dodao je.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije