Čolić odlazi, dva igrača na probi u Čeliku

Zeničani trenirali na Kamberovića polju

Čolić odlazi, dva igrača na probi u Čeliku

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika uprkos hladnom vremenu i niskim temperaturama vrijedno treniraju dva puta na terenima u Zenici. Danas su crno-crveni trenirali na stadionu Kamberovića polje, a prvi puta smo zatekli i kompletni stručni štab.

Kao što smo već pisali, pored šefa struke Elvedina Beganovića, njegov prvi saradnik je Senad Brkić, drugi pomoćnik je Alen Hatkić, dok je trener golmana Nijaz Hrustanović.

Danas su svi igrači bili na treningu, a tu smo zatekli i dva nova imena, riječ je o Hadžikaduniću i Kasumoviću. Prvi dolazi iz jelaškog Borca, dok je drugi bivši junior tuzlanske Slobode. Ova dvojica mladih igrača, provest će određeno vrijeme na probnom radu, nakon čega će se struka izjasniti eventualno o njihovom angažmanu.

Kako saznajemo blizu odlaska s Bilinog polja je Benjamin Čolić, koji je još od zimske pauze najavio da bi napustio redove crno-crvenih, njegov odlazak vjerovatno će značiti i ostanak Jove Kojića, koji je bio pred inostranim angažmanom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od ostalih pojačanja, koja su treneru potrebna u veznom redu i napadu nema još nikakvih naznaka, a prvu pripremnu utakmicu Zeničani će odigrati u srijedu na Kamberovića polju protiv ekipe Viteza.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi