Zeničani gostuju na Piroti

Čolić: Poštujemo Travnik, ali smo bolja ekipa

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u subotu gostuju na Piroti, za crno-crvene tradicionalno nezgodno gostovanje, gdje će ih dočekati sigurno motivisani Travnik.

Benjamin Čolić na Bilino polje stigao je pred početak prvenstva, iako nespreman, u dvije utakmice postigao je rijetko viđeni pogodak protiv Olimpica u Sarajevu, te je upisao asistenciju za pobjedu protiv Drine u Zenici. Bivši nogometaš Željezničara sjajno je počeo epizodu u crno-crvenom dresu.

Za SportSport.ba govorio je o početku prvenstva, gostovanju na Piroti, te svojim igrama u nastavku sezone.

"Moram da kažem da sam prezadovoljan početkom u klubu, imamo sedam bodova u tri kola, krenulo je i mene uz pogodak imam i asistenciju, tako da sam baš sretan. Za par kola vjerujem da ću biti maksimalno spreman, tako da se mogu u punom smislu staviti na raspolaganje stručnom štabu. Nama slijedi teško gostovanje u Travniku, poštujemo naše sljedeće protivnike, ali vjerujem da smo u ovom trenutku bolja ekipa", mišljenja je 24-godišnji defanzivac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O sjajnom izvođenju slobodnih udaraca, te igrama kluba u nastavku prvenstva.

"Malo se vježbalo, nema se tu šta posebno otkriti, samo vježba posljednjih mjeseci i to je to. Kada je u pitanju nastavak prvenstva, nama je dosta važna utakmica protiv Travnika, jer nam ta utakmica dosta znači, ako napravimo pravi rezultat na Piroti, onda ćemo uči lakše u seriju teških utakmica koje nas očekuju u narednim kolima. Bitno je da idemo od utakmice do utakmice, nadam se da ćemo uz dobru zalihu dočekati naredne utakmice protiv jakih ekipa", kazao je Benjamin Čolić za SportSport.ba

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije