Čolić: Zadovoljni smo bodom, iako smo mogli i pobijediti

Zvijezda nakon Čelika

Čolić: Zadovoljni smo bodom, iako smo mogli i pobijediti

Zvijezda je u Zenici osvojila važan bod. Zmajevi su tokom prvog poluvremena imali više od igre u odnosu na domaćina, ali je mala neopreznost u odbrani u finišu prvog dijela tim iz Gradačca koštala primljenog pogotka, pa su se kući umjesto sa tri vratili sa jednim bodom. 

„Sve u svemu možemo biti zadovoljni, iako smo možda mogli i pobijediti. Bili smo bolji protivnik tokom prvog poluvremena i zbog toga je ostala žal što na pauzu nismo otišli sa prednošću,“ kaže Elvir Čolić, fudbaler Zvijezde.

U Gradačcu će u narednom kolu gostovati Olimpic. Zmajevi se nadaju prvoj pobjedi u novoj sezoni.

„Protiv Travnika nismo uspjeli. Noge su bile teške, imperativ rezultata je učinio svoje, ali se ovog puta nadamo povoljnijem ishodu. Olimpic jeste tradicionalno neugodan gost na gotovo svim stadionima, ali nije nepobjediv,“ dodao je Čolić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.