Čorbo novi trener Bosne, Visočani mu poželjeli sreću

Promjena na klupi

Čorbo novi trener Bosne, Visočani mu poželjeli sreću

E. Škorić

Adnan Čorbo novi je šef stručnog štaba novog prvoligaša Bosne iz Visokog.

Čorbo radi u Akademiji Fudbalskog kluba Sarajevo, te je šef skauting službe bordo tima, a u Visoko dolazi kao trener sa PRO licencom.

Visočani su sjajno ugostili Čorbu, poželjeli mu dobrodošlicu i sreću u narednoj sezoni na kormilu Bosne.

“Cilj nam je stvoriti stabilnog prvoligaša, biti makar u sredini tabele. Želimo da vratimo visočku publiku na stadion”, kazao je Čorbo, dodavši:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Radimo na afirmaciji mladih igrača, kako za FK Sarajevo, tako i za NK Bosna Visoko. Želimo postati prepoznatljiva sredina za razvoj omladinaca”.

Bosna, dakle, nema prevelika očekivanja od naredne sezone, no jasno je da će, ukoliko se ukaže šansa, krenuti u borbu za sami vrh. Ali, kako je istakao Čorbo, najvažnije je ostati u Federalnoj ligi i narednih godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.