Ćorić: Ciljevi i ambicije su posve jasni

Trener Širokog Brijega

Ćorić: Ciljevi i ambicije su posve jasni

M. Maksimović

Trener Širokog Brijega Denis Ćorić zadovoljan je radom na prvim treninzima. 

Timu su se danas pridružili i Luka Bilobrk i Zoran Plazonić, dok se u narednoj sedmici očekuje i povratak kapitena Wagnera iz Brazila. O pojačanjima će nakon Skupštine koja je zakazana za četvrtak.

“Imamo želju angažovati nekoliko kvalitetnih pojačanja, a za to ćemo sačekati da se pospreme stvari unutar kluba. Odgovore na sve će dati predstojeća Skupština“, rekao je Ćorić koji je ponovio da su ciljevi Širokobriježana u narednoj sezoni posve jasni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Želimo plasirati se u Ligu za prvaka, a potom i pokušati uhvatiti Evropu. Naravno, imamo visoke ambicije i u Kupu gdje smo u četvrtfinalu. Znamo da neće biti lako do cilja s obzirom da imamo određeni bodovni zaostatak za konkurentima u borbi za Ligu za prvaka. Ipak sam optimista i vjerujem da ćemo uspjeti“, dodao je.

Ponovio je i da je cilj kada su u pitanju pojačanja angažovati desnog beka, te par kvalitetnih pojačanja u napadu. U tim će se vjerovatno vratiti i Damir Zlomislić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi