Ćorić: Popraviti ono što u srijedu nije bilo dobro

Široki opet protiv Slobode

Ćorić: Popraviti ono što u srijedu nije bilo dobro

M. Maksimović

Fudbaleri Širokog Brijega nakon nedavnog poraza od Slobode u Kupu naše zemlje u 13. Kolu BHT Premijer lige igrat će protiv istog protivnika na istom stadionu. 

Iako će i Vlado Jagodić i Denis Ćorić vjerovatno suprotstaviti iste ili slične timove kao i u srijedu, ishod meča ne mora biti ni približan onome od prije nekoliko dana.

Trener Širokobriježana Denis Ćorić vjeruje u bolju igru i u bolji rezultat.

“Sve je moguće. Ovo je posve novi i posve drugačiji meč. Jedno je igrati Kup gdje rezultat opterećuje i za naredni meč i gdje nema dovoljno prostora da se stvar popravi, dok je u prvenstvu posve druga priča. Bodovi su potrebni i Slobodi i nama, mi ćemo se postaviti čvrsto i nastojati popraviti ono što u srijedu nije dobro. Nadam se da će to biti dovoljno za povoljan rezultat”, rekao je Ćorić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Širokog Brijega ni sutra na raspolaganju neće imati povrijeđenog Slavka Brekala, kao ni Wagnera koji je u Vitezu nedavno zaradio direktan crveni karton.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi