Ćorić: Sve osim našeg trijumfa bilo bi razočaravajuće

Široki domaćin Vitezu

Ćorić: Sve osim našeg trijumfa bilo bi razočaravajuće

Široki Brijeg nakon dva uvodna kola na kontu ima četiri boda i u dobroj atmosferi dočekuje naredni meč. Na Pecari će tim Slavena Muse ugostiti Vitez, a jedan od najstandardnijih igrača Dino Ćorić nada se novoj pobjedi. 

„Igramo na domaćem terenu, favoriti smo i to trebamo potvrditi na terenu. Sve osim našeg trijumfa bilo bi razočaravajuće,“ kazao je Ćorić.

„Atmosfera u timu je odlična. Sezonu smo otvorili na najbolji način i ja se iskreno nadam da ćemo u ovom ritmu nastaviti. Naš je cilj zaigrati u Evropi, a ako se ukaže prilika napasti i titulu, iako će sigurno biti teško,“ dodao je Ćorić.

Ćorić u posljednje vrijeme ima novu ulogu u timu. U prošlosti je igrao bližu protivničkom golu uz desnu aut liniju, dok u posljednje vrijeme igra klasičnog beka.

„Dobro sam se snašao na novoj poziciji. Za mene nema problema, uvijek nastojim poslušati šefa. Ako treba stati na gol i to ću uraditi ako je za dobrobit tima,“ zaključio je Ćorić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.