Ćosić se nada pobjedi nad Slogom

Član FK Velež pred Slogu

Ćosić se nada pobjedi nad Slogom

M. Maksimović

Jednu od najvažnijih utakmica sezone fudbaleri Veleža igrat će sutra na stadionu u Vrapčićima, a protivnik će biti Sloga iz Siminog Hana koja je nedavno istakla kandidaturu za plasman u Premijer ligu.

 Rođeni slično gostima u proljetnom sezonu igraju vrlo dobro, pa se ovaj meč može okarakterisati kao drbi predstojećeg kola. Mladi fudbaler Veleža Mehmed Ćosić vjeruje da Rođeni mogu pobijediti tim iz Siminog Hana.

“Očekujem pobjedu i tri važna boda. Uz podršku navijača u koju ne sumnjamo, sigurno možemo ostvariti naš cilj“, rekao je, osvrćući se i na nedavnu pobjedu nad Orašjem.

“Dobili smo samopouzdanje s dva rana gola, a onda smo jeftino sve to ispustili. Smogli smo ipak snage, vratili smo se i ostvarili pobjedu u veoma važnoj utakmici za nas“, kaže Ćosić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Stručni štab ovog puta će biti lišen povrijeđenih Selvera Količića i Penassa.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi