Ćosović: Moramo pobijediti u Zvorniku

Radnik pod imperativom

Ćosović: Moramo pobijediti u Zvorniku

Radnik je najveće razočarenje na startu sezone. Samo jedan osvojeni bod je loš učinak, a podatak da su trenutno jedina ekipa koja nije uspjela postići pogodak, još više stvara glavobolju trener Bajiću, ali i povećava pritisak na same igrače.

„Mi smo loše počeli ovu sezonu, ali poraze želimo ostaviti iza sebe. Tokom ove sedmice smo se maksimalno fokusirali na uigravanje za utakmicu protiv Drine,“ kaže Aleksandar Ćosović.

Ovaj igrač sredine terena ne ostavlja nikakvu dilemu, bar kada je konačan rezultat u pitanju.

„Mi moramo pobijediti u Zvorniku, jer drugog izbora nemamo. Čeka nas serija teških utakmica i jednostavno za nas je sad svaki bod važan. Želimo postići što prije gol, koji bi nam dao dodatnu snagu,“ rekao je fudbaler Radnika Aleksandar Ćosović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.