Crnkić odlazi, Deni Hočko stiže na Koševo?

Promjene na Koševu?

Crnkić odlazi, Deni Hočko stiže na Koševo?

M. Šljivak

Nermin Crnkić (25) mogao bi uskoro napustiti FK Sarajevo.

Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, ovaj 25-godišnji fudbaler na stolu ima ponudu neimenovanog kluba i postoji velika mogućnost da će on napustiti Bordo tim.

Crnkić će, kako stvari stoje, u narednim danima napustiti klub s Koševa, koji će na ime obeštećenja dobiti određeni novčani iznos.

Ukoliko se ovaj transfer realizuje, Sarajevo će u svoje redove dovesti 23-godišnjeg Crnogorca Denija Hočka. Ovaj fudbaler veznog reda trenutno nosi dres Budućnosti iz Podgorice, ali će on po svemu sudeći u narednim danima postati novi član bh. tima. 

Treba istaći da je Hočko igrao za omladinske selekcije Crne Gore, a prošle sezone je nastupio u 31 utakmici za Budućnost uz dva postignuta gola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, neslužbeno saznajemo da u redovima Bordo tima tragaju za kvalitetnim rješenjem na poziciji štopera. Za sada je dresu sarajevskog tima najbliži Amer Dupovac, nekadašnji igrač ovog tima.

Do početka sezone u Premijer ligi BiH ostalo je svega pet dana. U Sarajevu će do tada gotovo sigurno biti promjena, a Bordo tim sezonu otvara protiv ekipe Zrinjskog.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi