Crnkić: Sretan sam zbog golova, ali najvažnije da ekipi ide

Pogađao mrežu Radnika

Crnkić: Sretan sam zbog golova, ali najvažnije da ekipi ide

E. Škorić

Nermin Crnkić bio je strijelac za Sarajevo u važnoj pobjedi nad Radnikom u Bijeljini.

Sarajevo je s 3:0 trijumfovalo protiv Radnika i sada je ponovo na dva boda od Zrinjskog i Želje (utakmica manje), te bordo momci ne odustaju od titule, mada se činilo da je gotovo nakon remija s Krupom.

"Odigrali smo jednu jako dobru utakmicu po izuzetno teškom terenu. Vremenske neprilike koje su zahvatile veći dio države su otežale igru. Vidjeli ste da je teren bio nakvašen vodom i bilo je dosta teško igrati. Međutim mi smo se nekako snašli i odigrali smo dobru utakmicu. Pokazali smo kvalitetnu efikasnost što me raduje. Drago mi je što smo obradovali naše navijače koji su prešli dug put da nas bodre", rekao je Nermin Crnkić za SportSport.ba, pa je dodao:

"Ovom pobjedom smo se vratili u borbu za sami vrh i naravno misli su nam već usmjerene ka prvoj narednoj utakmici to jeste domaćem susretu protiv Slobode na Koševu iduci petak".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sretan sam zbog svojih golova, ali mi je još draže sto sam pomogao ekipi da dođe do nova tri jako bitna boda", zaključio je Crnkić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti