Crnkićev potez izazvao bijes navijača, očekuje ga kazna

Pogledajte nesportski potez

Crnkićev potez izazvao bijes navijača, očekuje ga kazna

E. Škorić

Nermin Crnkić je danas pogodio za 2:0 pobjedu Sarajeva protiv Bratstva.

Nakon ovog gola, koji je osigurao bordo timu prolaz u osminu finala Kupa, Crnkić je nesportskim potezom naljutio navijače.

On je, naime, odlučio da nakon postignutog gola u 88. minuti ode ispred istočne tribine i da stavi ruku na uho. Izazvao je negativne reakcije, a o tom njegovom postupku govorio je i pomoćni trener bordo tima Senad Repuh.

"Moram reći da je ljagu na sve bacio nesportski potez našeg igrača (Nermin Crnkić), koji je okrenuo publiku protiv nas, a koja je imala strpljenja za sve oko nas. Sutra ćemo imati sastanak da vidimo šta ćemo, ali će sankcija biti sigurno", rekao je Repuh.

Incident možete pogledati na 0:45 u priloženom videu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:



Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi