Crnov: Zna se kakav je Željo klub
Foto: FK Željezničar

Novi igrač Željezničara

Crnov: Zna se kakav je Željo klub

Dojučerašnji fudbaler Širokog Brijega Ivan Crnov danas je postao novi igrač Željezničara.

Ovaj 26-godišnji hrvatski fudbaler je sa Plavim potpisao jednoipogodišnji ugovor, a ne krije da je zadovoljan zbog dolaska u najtrofejniji bh. klub.

"Sretan sam zbog dolaska u Želju. Dobio sam ponudu i vrlo brzo sam prihvatio jer se zna kakav je Željezničar klub. Zahvaljujem se ljudima u klubu, a ja ću učiniti sve da se vratim u najbolju formu i da se nametnem šefu stručnog štaba", rekao je Crnov za zvaničnu stranicu Željezničara.

"Zahvaljujem se Ivanu na korektnom i veoma brzom dogovoru. Iako je imao ponudu iz Slovenije on se odlučio za Želju i sigurno nije pogriješio. FK Željezničar počeo je raditi na timu za budućnost, želimo imati 20 podjednakih fudbalera u rosteru. U Crnovu vidimo ljudske kvalitete koje posjeduje, a njegove fudbalske su svima poznate", riječi su glavnog skauta Željezničara Aldina Čenana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ivan Crnov je u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao za Croatiju, Goricu, Zrinjski, Sheriff i Široki Brijeg.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi