Crvena zvezda i Dragan Džajić poslali telegram Radniku

Iz Radnika se zahvalili

Crvena zvezda i Dragan Džajić poslali telegram Radniku

Čestitku Radniku na osvojenom Kupu uputili su i Crvena zvezda i Dragan Džajić.

Radnik je prije nekoliko dana u finalu Kupa Bosne i Hercegovine savladao Slobodu sa visokih 3:0 i po prvi put u svojoj historiji osvojio jedan trofej, a tim povodom na adresu kluba iz Bijeljine je stigao telegram iz Beograda. 

"Čestitam vam na uspjehu koji ste ostvarili i nadamo se da ćete nastaviti tako i u predstojećoj sezoni", stoji u telegramu Crvene zvezde u kojem se nalazila i čestitka jednog od najboljih jugoslovenskih fudbalera svih vremena.

"Od srca vam čestitam na velikom uspjehu koji je ostvaren i nadam se da će dogodine biti osvojeno i prvenstvo", napisao je legendarni Dragan Džajić. 

Iz Radnika su se zahvalili svojim sportskim prijateljima i požljeli im mnogo uspjeha u predstojećim iskušenjima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi