Čuić u Gradačcu na derbiju začelja, na Pecari Husein Terzić

Službena lica u 27. kolu

Čuić u Gradačcu na derbiju začelja, na Pecari Husein Terzić

Svi mečevi 27. kola BHT Premijer lige BiH na programu su sutra, s izuzetkom utakmice u Zenici između Viteza i Veleža koja se igra danas od 16:30 sati. 

Meč na Kamberović polju sudit će Admir Šehović iz Sarajeva.

Svi preostali mečevi na programu su sutra, od čega će ih se pet igrati u terminu od 16:30 sati, dok će se jedan igrati od 17, te jedan od 20:30 sati.

Od 20:30 sati u Sarajevu će igrati Željezničar i Mladost Velika Obarska, a arbitar na pomenutoj utakmici će biti Goran Paradžik iz Ljubuškog.

U terminu od 17 sati Pod Bijelim brijegom će uz direktan televizijski prijenos na BHT 1 snage odmjeriti Zrinjski i Čelik. Pravdu će u Mostaru dijeliti Dragan Petrović iz Banja Luke.

Meč na Pecari između Širokog Brijega i Borca povjeren je Huseinu Terziću iz Travnika, a utakmicu će uživo prenositi kanal Arena Sport.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Derbi začelja između Slavije i Leotara sudit će arbitar iz Modriče Velimir Drinić, dok je utakmica u Bijeljini između Radnika i Olimpica povjerena Draganu Skakiću iz Bosanske Gradiške.

Na travničkoj Piroti će gostovati Sarajevo, a arbitar na ovoj utakmici će biti Predrag Stankić iz Bijeljine, dok će pravdu u Gradačcu na utakmici Zvijezde i Rudara dijeliti Tomislav Čuić iz Tomislavgrada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.