Ćulum: Rudar nam leži, nadamo se bodovima

Vezista Drine iz Zvornika za SportSport.ba

Ćulum: Rudar nam leži, nadamo se bodovima

S. Mlaćo

U subotu se igra svih šest utakmica 10. kola Prve lige Republike Srpske.

 U jednom od derbija Drina će na svom stadionu ugostiti drugoplasirani Rudar iz Prijedora.

U prošlom kolu Zvorničani su remizirali u gostima kod Sloge Doboj (1:1), a najzaslužniji za to je jedini strijelac iskusni vezista Danijel Ćulum.

"Utakmica protiv Sloge nije bila pretjerano lijepa za oko. Igra se odvijala uglavnom na sredini terena, a da bi i jedni i drugi u dosta napada pokušavali dugim loptama da uposle svoje napadače. Domaćin je igrao fer i korektno, a s obzirom na stanje tabeli, mogu još više da im čestitam na gostoprimstvu, te ćemo im sigurno vratiti isto mjerom. Teren je bio idealan za igru, a sigurno smo zaslužili bod, a da smo bili prisebniji u završnici mogli smo doći i do trijumfa", kazao je Ćulum za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

I pored toga što Rudar igra veoma dobro ove sezone, u Zvorniku vjeruju u svoje kvalitete i osvajanje novih bodova.

"Rudar nam leži kao ekipa, prošle sezone smo u četiri međusobne utakmice ostvarili tri pobjede i jednom remizirali. Rudar isto ima mladu ekipu koja dugo igra zajedno, imaju dobrog trenera i ove sezone igraju lijep fudbal. U Zvorniku očekujem jednu lijepu fudbalsku predstavu u kojoj se nadam da ćemo izaći kao pobjednici. Ovim putem bih pozvao sve ljude koji vole sport da dođu na gradski stadion i da podrže ove mlade momke koji to zaslužuju", dodao je na kraju razgovora Ćulum.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi