Gračanlije vrijedno treniraju

Ćurguz: Ravnopravno ćemo se uključiti u borbu za titulu

Fudbaleri gračaničkog Bratstva proteklog vikenda odigrali su dvije pripremne utakmice sa Radničkim i Slobodom. 

Ujedno to su bile prve utakmice Gračanlija u 2015. godini.

„Mi smo do sada radili na fizičkoj spremi i smatram da smo dosta dobro to odradili. Idemo dalje u narednim danima onako kako smo planirali“, kaže Zoran Ćurguz, trener Bratstva.

Da li su se ambicije promijenile u odnosu na prvi dio?

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

„Mi imamo solidan igrački kadar, 20 igrača podjednakih kvaliteta. Sve to treba izmiksati, trebaju se i oni privknuti na mene i moj način rada. Neosporno da ima „materijala“ i da ćemo se ravnopravno uključiti u borbu za prvo mjesto. Hoćemo li na kraju biti prvi ne zavisi od nas već od mnogo faktora, a ima još niz ekipa koje imaju iste ambicije“.

Bratstvo do prvenstva planira odigrati pripremne utakmice sa Proleterom iz Telsića, Tekstilcem, Željezničarom, Orašjem, Gradinom i Budućnosti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.