Čvoro presudio Fočacima

Slavija savladala Sutjesku

Čvoro presudio Fočacima

D. Vejo

Fudbaleri Slavije minimalnim rezultatom (0:1), danas su savladali ekipu Sutjeske u Foči te tako upisali prve bodove u 2017. godini.

Publika u Foči, nije mogla da uživa u preterano kvalitetnoj igri. Po izuzetno teškom terenu, bolje se snašao tim iz Istočnog Sarajeva. Igrao se 18. minut susreta kada fudbaler gostujuće ekipe Strahinja Čvoro postiže gol i tako Slaviju dovodi u vodstvo od 0:1.

Nakon toga, Fočaci su pojačali gas, ali je golman plavo-bijelih Trifković dobro čuvao svoju mrežu. 

Drugih 45 minuta pretklo je više u znaku domaće ekipe. Pokušavala je Sutjeska da stigne do pogotka i remija, ali nije išlo. Zadnja linija Slavije funkcionisala je dosta organizovano, te nisu dozvolili domaćinu da se puno razmaše po terenu.

Slavija će u 18. kolu dočekati Slogu, dok će Sutjeska na noge zvorničkog Drini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti