Da li će Manijaci sutra na Tušnju bodriti Želju?

Operativni plan u MUP-u TK-a napravljen, ali...

Da li će Manijaci sutra na Tušnju bodriti Želju?

A. Beganović

Jedan od derbija 8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sutra će u Tuzli odigrati Sloboda i Željezničar.

Duel Slobode i Željezničara privlači veliku pažnju, kako u Tuzli, tako i u Sarajevu, a stadion Tušan mogao bi biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Veliku podršku na Tušnju bi trebao imati i Željezničar, čiji navijači se spremaju za put u Tuzlu, no iako iz MUP-a Tuzlanskog kantona čine sve što je u njihovoj moći da obezbijede dolazak Manijaka na Tušanj još uvijek postoji mogućnost da se susret odigra bez prisustva gostujućih navijača.

"Napravljen je operativni plan i učinit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo obezbijedili navijačima Željezničara dolazak na stadion Tušanj. Tako je bilo i prije utakmice Sloboda - Zrinjski, kada ipak navijači iz Mostara nisu prisustvovali samoj utakmici. Jednostavno, u datom trenutku je na terenu procijenjeno da bi moglo biti velikih problema na stadionu, pa je donešena odluka da gostujući navijači ne prisustvuju utakmici. Tako može biti i sutra, no ponavljam, operativni plan je napravljen i očekujemo da sve prođe bez bilo kakvih problema, te da svi zajedno svjedočimo jednoj pravoj sportskoj priredbi", za SportSport.ba su istakli iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.