Dabić: Bodovi iz Gradačca imaju posebnu težinu

Mladost uvjerena u dobar rezultat

Dabić: Bodovi iz Gradačca imaju posebnu težinu

Pobjeda protiv Slobode vratila je optimizam u redove Mladosti koja sad u mnogo boljoj atmosferi dočekuje gostovanje Zvijezdi u Gradačcu u posljednjem kolu jesenjeg dijela BH Telecom Premijer lige.

Bez Dušana Zelića koji pauzira zbog crvenog kartona tim iz Velike Obarske pokušat će doći do pozitivnog rezultata u Gradačcu.

"Zadovoljni smo poslije pobjede nad Slobodom, ali sad je na redu novo iskušenje. Idemo u goste jednom od direktnih rivala u borbi za opstanak i dobro je poznato da bodovi osvojeni u ovakvim utakmicama imaju posebnu težinu. Duel sa Zvijezdom za nas je od velike važnosti i sve ćemo učiniti da ostvarimo pozitivan rezultat. Ukoliko ne izgubimo u Gradačcu nastavak sezone će biti mnogo lakši za nas", rekao je prvotimac Mladosti Nemanja Dabić.

Zvijezda u posljednje vrijeme bilježi dobre rezultate i to predstavlja problem za Mladost.

"Njihov trener Petar Šegrt ih je trgnuo iz letargije, ali su izgubili u Mostaru, pa tu vidimo našu šansu da i mi možemo da izvučemo neki povoljan rezultat", dodao je Nemanja Dabić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.