Damir Mehidić novi član švicarskog Aaraua

Bivši član Slobode prošao probni rad

Damir Mehidić novi član švicarskog Aaraua

S. Mlaćo

Nakon što je proveo nekoliko dana na probnom radu, Damir Mehidić danas je i zvanično postao novi član švicarskog drugoligaša Aaraua.

Ovaj nogometaš koji je nosio dres tuzlanske Slobode, zadovoljo je apetite struke švicarskog kluba i potpisao ugovor do kraja sezone, s mogućnošću produženja, što je i potvrdio za SportSport.ba. Mehidić je nastupao i za Slogu iz Tojšića, a našao se na listi suspendovanih igrača Slobode nakon što je zatražio raskid ugovora. Prije par dana i zvanično je postao slobodan igrač. 

FC Aarau je na svojoj službenoj stranici također potvrdio dolazak ovog 25-godišnjaka, te mu poželio dobrodošlicu. Ovaj tim je prvi dio sezone okončao na četvrtom mjestu sa 26 osvojenih bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti