Damir Rovčanin dogovorio saradnju sa NK Travnik

Ostaje u Prvoj ligi Federacije BiH

Damir Rovčanin dogovorio saradnju sa NK Travnik

S. Mlaćo

Dok se nogometaši vrijedno spremaju na svojoj Piroti, Uprava NK Travnik radi na dovođenju novog igrača na poziciji napadača.

Veziri nemaju baš veliki izbor u napadu, a kako saznajemo čelnici kluba obavili su veliki broj razgovora sa potencijalnim pojačanjima na toj poziciji. Izbor je na kraju pao na Damira Rovčanina (29) koji će u ponedjeljak priključiti svom novom timu i potpisati ugovor.

Rovčanin je ponikao u Željezničaru, a nosio je i dres Veleža, Rudara iz Prijedora, albanskog Lacia, turskog Edirne Genclik, Slavije, te Goražde. Posljednju sezonu proveo je upravo u rdovima tima iz Goražda s kojim nije uspio izboriti opstanak u Prvoj ligi Federacije BiH. 

U dosadašnjoj karijeri osvajao je i trofej osvajača Premijer lige BiH i to sa Željezničarom u sezoni 2009/10.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi