Danas prva runda pregovora sa Halilhodžićem

Šta će reći Vaha?

Danas prva runda pregovora sa Halilhodžićem

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine još uvijek je bez selektora, a danas bi se konačno moglo saznati da li će Zmajeve preuzeti proslavljeni bosanskohercegovački stručnjak Vahid Halilhodžić.

Od trenutka kada je smijenjen Safet Sušić počelo se nagađati ko će biti njegov nasljednjik, a najveća želja bh. javnosti i Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine je Vahid Halilhodžić.

Čelnici našeg saveza uspostavili su kontakt sa proslavljenim stručnjakom, koji je u par navrata izjavio da su šanse za njegov dolazak na klupu Zmajeva minimalne.

Međutim, njegove izjave nisu obeshrabrile komisiju za imenovanje selektora, pa će se prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, istina nezvaničnim, danas obaviti prva runda razgovora sa Halilhodžićem.

Čelnici našeg Saveza nekadašnjem selektoru Alžira danas će oči u uoči reći da ga žele na klupi reprezentacije, te će mu ponuditi uslove saradnje, a kakav će biti Halilhodžićev odgovor, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.