Danas sjednica IO FSBiH

Raspravljat će se i o selektorima omladinskih selekcija

Danas sjednica IO FSBiH

A. Beganović

U prostorijama Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine danas će biti održana sjednica Izvršnog odbora, na kojoj će se između ostalog raspravljati i o selektorima omladinskih reprezentacija.

Selektori kadetske, juniorske i mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, Velimir Stojnić, Zoran Bubalo i Branimir Tulić sa dosta zebnje iščekivat će kraj današnje sjednice Izvršnog odbora.

Neke informacije govore da bi sva trojica mogla ostati bez posla, no isto tako treba naglasiti  da članovi IO iz RS nisu za radikalne rezove, bar što se tiče omladinskih selekcija, iako iste u posljednje vrijeme nisu napravile nikakav rezultat vrijedan pomena.

Na današnjoj sjednici raspravljat će se i o reorganizaciji administracije Saveza, te o usvajanju novog Statuta državnog saveza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.