Danas Skupština NK Široki Brijeg

Dugo očekivana Skupština

Danas Skupština NK Široki Brijeg

M. Maksimović

Danas je na redu dugo očekivana Skupština NK Široki Brijeg na kojoj će se prema najavama imenovati novi Nadzroni odbor i novi Upravni odbor, nakon čega će klub dobiti i novog predsjednika odnosno novog direktora.

Današnja vjerovatna imenovanja trebala bi rasteretiti i sportski sektor unutar kluba koji će se uskoro dati u potragu za pojačanjima na kojima insistira trener Denis Ćorić. Široki je dosad angažovao tek Luku Jurčića, tačnije vratio ga je s posudbe, dok se nova lica očekuju uskoro.

Potvrđen je interes za Damira Zlomislića koji bi se trebao vratiti ukoliko riješi problem u Turskoj. Ćorić je nedavno obznanio da su mu potrebni desni bek i napadač, te neko ko bi uz lijevu aut liniju nadomjestio nedavni odlazak Ivana Crnova.

Skupština je zakazana za 18 zati, a prema najavama odazvat će se gotovo svi delegati i odgode sigurno neće biti s obzirom na ozbiljnost situacije.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi