"Današnje finale igramo za Slavka Petrovića"

Eldin Mašić pred današnji meč finala Kupa RS

"Današnje finale igramo za Slavka Petrovića"

E. Čaušević

Fudbaleri Radnika danas na Gradskom stadionu u Bijeljini igraju finale Kupa Republike Srpske protiv Slobode iz Novog Grada.

Radnik će danas biti bez trenera Slavka Petrovića koji je prije nekoliko dana doživio saobraćajnu nesreću. Ipak, to će biti dodatni motiv za igrače ove ekipe da daju svoj maksimum u današnjoj utakmici.

"Kao prvo žao nam je trenera zbog nesreće koju je imao i želimo mu brz oporavak. Igraćemo za njega ovo finale Kupa RS.Želimo da i ovaj trofej ostane u Bijeljini, a mišljenja smo da smo kvalitetniji tim od Slobode, što na terenu treba i dokazati", rekao je fudbaler Radnika, Eldin Mašić.

Milivoje Lazić kazao je da se potpuno oporavio od povrede koja ga je mučila ove sezone, te da će biti spreman za današnji meč.

"Zbog povrede koju sam dosta 'vukao' propustio sam zimske pripreme, ali sam se srećom oporavio kada je to bilo najpotrebnije, kaže Milivoje Lazić. Lagano sam ulazio u ritam kroz utakmice u toku proljećne polusezone, da bih se potpuno oporavio za odlučujuće utakmicu u polufinalu i finalu Kupa BiH", kazao je Lazić.

Utakmica finala Kupa RS između Radnika i Slobode iz Novog Grada igra se od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi