Danijel Milićević ostao u Belgiji

Pauzira između sedam i deset dana

Danijel Milićević ostao u Belgiji

Sa ekspedicijom reprezentacije BiH iz Belgije jučer nije doputovao Danijel Milićević. 

Milićević (30) zbog povrede zadnje lože nije bio na raspolaganju selektoru Baždareviću za duel s Belgijom, a obzirom da i dalje osjeća bolove, neće biti u konkurenciji ni za sutrašnju kvalifikacijsku utakmicu protiv selekcije Kipra. 

Zbog povrede zadnje lože Milićević je ostao u Belgiji da se liječi, a period oporavka će, kako nam je rekao, trajati između sedam i deset dana.  

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Na kraju podsjetimo da je Milićević za BiH debitovao na Bilinom polju protiv Estonije (5:0) 6. septembra. Bolji debi nije mogao zamisliti, jer je odmah po ulasku u igru asistirao Ibiševiću za gol. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti