Danilović: Pobjeda je najvažnija, u Gabeli će biti teško

Talentovani vezista Borca za SportSport.ba

Danilović: Pobjeda je najvažnija, u Gabeli će biti teško

S. Mlaćo

Banjalučki Borac pobjednički je krenuo u novu sezonu BH Telecom Premijer lige BiH.

Banjalučani su na svom stadionu u nedjelju nadigrali zenički Čelik (2:0), te tako pokazali svoje kvalitete, a za sjajnu partiju od svojih navijača nagrađeni su na kraju velikim aplauzom.

Sjajnu partiju u redovima Velikana iz Platonove pružio je mladi Vladan Danilović, nogometaš rođen 27.07. 1999. godine u Foči. Danilović je velika nada Borca, te bh. nogometa i definitivno na ovog nogometaša u novoj sezoni Premijer lige treba obratiti pažnju.

U razgovoru za SportSport.ba Danilović, inače slavljenik s obzirom da mu je danas rođendan, za SportSport.ba je prokomentarisao pobjedu nad Čelikom.

"Kada sve sagledamo najvažnije je da smo pobijedili, jer se na kraju gleda rezultat, a igra zaboravlja. Mislim da smo ipak solidno odigrali tu utakmicu, ali i da možemo bolje", jasan je talentovani vezista.

Više od 6.000 navijača bodrilo je Banjalučane u premijernom nastupu u novoj sezoni Premijer lige. Puno je to značilo Daniloviću i njegovim saigračima.

"Bilo je dosta publika i to je zaista bilo lijepo vidjeti. Ljudi vjeruju u budućnost evropskog Borca", priča naš sagovornik.

Već u nedjelju Borac će u goste GOŠK-u. Sigurno da je Borac favorit, ali to treba opravdati i na terenu.

"Ne idemo u Gabelu sa bijelom zastavom i znamo da će biti teško gostovanje. Međutim, ako želimo da ispunimo neke svoje ciljeve moramo ići po pobjedu", priča Danilović.

Mnogi Borac vide u samom vrhu premijerligaškog društva ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekujem kao prvo plasman u  Ligu za prvaka, a ako nam se otvori šansa za titulu, znaćemo da je iskoristimo", dodao je na kraju razgovora za SportSport.ba talentovani vezista FK Borac Vladan Danilović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi