Danilović vodi Borac ka Premijer ligi BiH

Banjalučani savladali Drinu

Danilović vodi Borac ka Premijer ligi BiH

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca večeras su pred svojom publikom u trećem kolu play-off faze Prve lige Republike Srpske savladali ekipu Drine iz Zvornika rezultatom 1:0 (0:0).

Od prvog sudijskog zvižduka, Banjalučani su bili ti koji su diktirali tempo. U prvih 10 minuta susreta, crveno-plavi su stvorili tri izgledne prilike, ali je stamenom centarforu Kuniću, sreća okrenula leđa.

Vršio je Velikan iz Platonove pritisak na zadnju liniju Zvorničana i u nastavku prvog dijela, ali se rezultat nije mijenjao u Banjaluci.

Međutim, druga dionica utakmice donijela je znatno bolju igru domaćina. Prvo je zaprijetio Kunić, a nakon njega šut je isprobao i Delić, ali, lopta nije htjela u gol protivnika. 

Trud domaćina, urodio je plodom tek u 60. minuti meča kada štoper banjalučkog sastava Nemanja Vejnović prizemnom loptom sjajno upošljava mladog Vladana Danilovića koji gađa pod prečku i tako postiže jedan od ljepših golova ove sezone u ligi Republike Srpske.

Do kraja susreta, Banjalučani su imali inicijativu na terenu, ali se rezultat nije mijenjao. Važno je pomenuti i to, da je Kunić u trećoj minuti sudijske nadoknade izašao oči u oči sa golmanom Drine, ali lopta nije htjela u gol.

U narednom kolu, Borac će gostovati u Derventi ekipi Tekstilca, dok će Drina na svom terenu ugostiti Kozaru iz Gradiške.

Borac: Avdukić, Raspudić, Vejnović, Kondić, Puzigaća, Radoja, Đorđević, Kukić, Delić, Burazor, Danilović.

Drina: Anđelković, Mazić, Ivanović, Stojanović, Rašević, Kikić, Vasić, Stojanov, Jokić, Ćosić, Pljevaljčić.

Ostali rezultati:

Kozara - Podrinje 0:1

Tekstilac - Rudar 0:0

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi