Darko Mišić dobio nagradu "Ponos Robijaša"

Najbolji igrač Čelika po izboru navijača

Darko Mišić dobio nagradu "Ponos Robijaša"

D. Kurbegović

Udruženje građana "Robijaši 1988" iz Zenice kao oficijelni glas s juga prije utakmice sa Leotarom na Bilinom polju dodijelili su nagradu za najboljeg igrača Čelika u sezoni 2013/14. Nagradu pod nazivom "Ponos Robijaša" dobio je desni bek crno-crveni Darko Mišić.

Ovom 23-godišnjem igraču koji je prošle sezone iz Travnika došao u Čelik nagradu je ispred navijača uručila Ivana Jurišić, a igrač rođen u Banja Luci dobio je aplauz od oko 300 navijača koji su danas prisustvovali posljednjoj utakmici Zeničana u ovoj sezoni.

Darko Mišić je ove sezone odigrao 27 utakmica u crno-crvenom dresu i jedan je od najstandardnijih igrača kluba, ovaj sjajni bočni igrač ostaće upamćen po neobičnom golu u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva, kada je Čelik zahvaljujući njegovom pogotku savladao Sarajevo 1:0, što je ujedno bio jedini poraz Sarajeva u drugoj polusezoni.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.