Darko Vojvodić želja čelnika Sloge iz Siminog Hana?

Vojvodić trenutno sa klupe vodi Zvijezdu

Darko Vojvodić želja čelnika Sloge iz Siminog Hana?

S. Mlaćo

Nakon što je Milenko Bošnjaković napustio klupu tog tima, Sloga iz Siminog Hana trenutno je bez trenera.

Bošnjaković je odmah nakon odlaska iz ovog kluba preuzeo Radnički iz Lukavca, tim koji se nalazi u veoma nezavidnoj poziciji nakon prvog dijela sezone u Prvoj ligi Federacije. Ni Sloga nije u nešo boljoj, s obzirom da se nalazi na desetom mjestu i malom prednošću u odnosu na ostale rivale.

Nezvanično, alfa i omega tima iz okoline Tuzle Azmir Husić za novog šefa stručnog štaba tog tima želi 43-godišnjeg Darka Vojvodića, vrlo dobrog poznavaoca stanja u Prvoj ligi Federacije.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vojvodić je trenutno trener Zvijezde iz Gradačca, koja se nalazi u veoma teškoj situaciji, s obzirom da je račun kluba blokiran, a na naše pitanje da li će i napustiti Gradačac te preuzeti tim iz Siminog Hana bio je tajnovit.

"Još je rano. Postoji mogućnost", kazao nam je Vojvodić koji se odmara u rodnoj Foči. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi