Pomoćni trener Mramora

Dautović: Zasluženo smo pobijedili Bosnu

J. Duvnjaković

Mramor je u sedmom kolu Druge lige FBiH - Sjever deklasirao s 4:1 kalesijsku Bosnu.

Mramor je tako stigao do treće pobjede, a pomoćni trener Mramora Fadil Dautović je izrazio zadovoljstvo konačnim rezultatom u korist njegovog tima.

 “Danas je odigrana prava prvenstvena utakmica, borbena, u kojoj smo imali dosta šansi. Zasluženo smo pobijedili, a rezultat od 4:1 pokazuje omjer snaga na terenu. Poveli smo sa 2:0 pa smo malo usporili igru do poluvremena i primili smo gol koji nismo trebali primiti", rekao je Dautović, dodavši:

"U drugom poluvremenu smo bili bolji, imali smo još šansi koje smo trebali realizirati, ali sam zadovoljan rezultatom. Nama je uvijek Bosna nezgodan protivnik, pribojavali smo se prije utakmice da ne bi kiksali već treću utakmicu kod kuće. Bili smo maksimalno borbeni i utakmica je dobro završena. Bosna je solidna ekipa koja uvijek protiv nas odigra dobro. U našoj ekipi dobru utakmicu su odigrali defanzivac Omerović i strijelac četvrtog gola Kasumović. Svi su odigrali dobro, ali bih ta dva igrača posebno izdvojio".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije