David Tibor novi predsjednik EMF-a

Prisustvovao i predstavnik iz naše zemlje

David Tibor novi predsjednik EMF-a

S. Mlaćo

U Brnu je upravo završena izborna Skupština Evropske mininogometne federacije (EMF), a za novog predsjednika izabran je David Tibor iz Mađarske.

Dosadašnji predsjednik Razvan Burleanu se nije kandidirao, a najveću podršku delegata imao je upravo Tibor.

Skupština je održana u češkom gradu koji će biti ove godine domaćin EMF EURO, a samoj Skupštini sa pravom glasa prisustvovao je i predsjednik Udruge za promociju mininogometa u BiH Bojan Rajković. 

Mininogomet je sve popularniji u našoj zemlji, te iz godine u godinu sve je više učesnika lige koju su pokrenuli ambicizoni sportski radnici iz Viteza, a nedugo zatim prihvatili učesnici iz cijele zemlje. Naša mininogometna reprezentacija je također do sada postizala rezultate vrijedne pažnje, pa se definitivno može reći da je ovaj sport u pravo ekspanziji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi