Davidović: San mi je zaigrati za Zmajeve

Mlada nada Rudara otvorila dušu

Davidović: San mi je zaigrati za Zmajeve

D. Vejo

Ognjen Davidović mladi fudbaler Rudara iz Prijedora iza sebe ima polusezonu za pamćenje.

Ovaj centralni veznjak od 16 utakmica, propustio je samo jednu. Praktično je zablistao pod dirigentskom palicom iskusnog stručnjaka Zlatka Jelisavca. Dobre igre, dovele su ga do mnogobrojnih ponuda, ali i ostvarenja sna i poziva u mladu reprezentaciju BiH.

"Svaki igrač nastoji da danas sutra zaigra na evropskoj sceni. Za mene je to nešto posebno. Meni se ispunila ta želja i nadam se da ću jednog dana zaigrati za Zmajeve što mi je san", ističe mladi i perspektivni fudbaler Rudara, Ognjen Davidović.

Ima svega 18 godina, a već hara travnatim prvoligaškim podlogama.

"Željan sam dokazivanja i dobrih igara. Trudit ću se da i u nastavku igram kao do sada. Želim biti još bolji i plodonosniji", zaključuje Davidović.

Rudar se nakon prvog dijela sezone nalazi na drugoj poziciji sa 31. osvojenim bodom, šest manje u odnosu na prvoplsirani banjalučki Borac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi