De Souza: Protiv Leotara se nadam novom trijumfu

Član Mostar SG Staklorada

De Souza: Protiv Leotara se nadam novom trijumfu

S. Mlaćo

Treći trijumf u nizu u Premijer ligi BiH Mostar SG Staklorad ostvario je na gostovanju kod Željezničara u Sarajevu rezultatom 4:1.

 Jedan od ključnih igrača u trijumfu i ovog puta bio je Brazilac Daniel Marinho De Souza. On je ujedno bio i strijelac jednog od četiri pogotka u dvorani SD Novo Sarajevo.

"Igramo dobro, rezultati nas prate i svi smo zadovoljni. Što se tiče subotnje utakmice, mogu da kažem prije svega da je domaćin bio izuzetno korektan, kao i da smo mi od početka do kraja bili bolji protivnik i zasluženo pobijedili", kaže De Souza.

Vremena za odmor nakon Željezničara je jako malo. Nakon evropskih iskušenja u Rumuniji, Mostar SG odigrao je u sedam dana tri utakmice, a već u srijedu slijedi i četvrta. Protivnik na domaćem terenu je tim Leotara, nakon čega slijedi derbi protiv Centra narednog vikenda. De Souza se nada pobjedi i nad timom iz Trebinja.

"Još jedna teška utakmica i kvalitetan protivnik. Ovog puta smo domaćini i nadamo se novom trijumfu. Smatram da imamo kvalitet da igramo i bolje od onog što smo dosad pokazali", dodao je Brazilac u redovima Mostar SG Staklorada.

Vrijedi spomenuti da je ulaz i na utakmicu protiv Leotara besplatan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi