Junak Čelika za SportSport.ba

Dedić: Imamo problem protiv ekipa koje se organizovano brane

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika jučer su na Bilinom polju teškom mukom savladali ekipu Drine rezultatom 2:1, a crno-crveni su pogodak za tri boda postigli u 96. minuti.

Strijelac drugog gola i junak Čelika u jučerašnjoj utakmici bio je 23-godišnji veznjak Anel Dedić, koji je nakon utakmice za SportSport.ba govorio o pobjedi nad Drinom, te narednoj utakmici protiv Travnika.

"Najavio sam da će biti teška utakmica, što se pokazalo tačnim, igrali smo protiv tvrde ekipe, koja je jako dobro stojala na terenu. Drina je došla po bodove, dobro su igrali, ali nama se na kraju sreća osmjehnula u posljednjim trenucima utakmice. Imamo probleme u realizaciji i protiv ekipa koje se organizovano brane, dolazimo do gola, ali sve je to jalovo, moramo poraditi na tom segmentu malo više u narednom periodu", kaže Dedić.

Naredno kolo slijedi komšijski derbi protiv Travnika na Piroti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi idemo u Travnik da se nadigravamo, nemamo šta izgubiti, to je komšijska sredina, oni uvijek igraju tvrdo i jako protiv Čelika. Mi ako budemo dali i više od maksimuma da bi se iz Travnika trebali vratiti neporaženi", kazao je za SportSport.ba Anel Dedić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.