Strijelac pobjedonosnog gola protiv Olimpica

Dedić: Pobjedom protiv Drine završiti priču o opstanku

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika savladali su Olimpic minimalnim rezultatom 1:0, golom veznjaka Anela Dedića. Bila je to veoma važna pobjeda za crno-crvene s kojom su ponovo u gornjem dijelu tabele, te drže bodovnu razliku za ekipama koje će naredne sezone igrati niži rang.

Strijelac jedinog gola na Bilinom polju, 24-godišnji Anel Dedić nakon utakmice dao je svoj komentar u razgovoru za SportSport.ba, te najavio narednu utakmicu protiv Drine u Zvorniku.

"Jedna vrlo teška utakmica je iza nas. Očekivali smo da će upravo takva i da bude, gdje će jedna sitnica odlučiti što se na kraju i obistinilo. Ispade da sam ja taj koji je golom odlučio današnju utakmicu, ali ova pobjeda je najbitnija i sa tri boda iz današnje utakmice idemo dalje. Mi imamo problem u drugom poluvremenu, nesvjesno ili svjesno puno lošije igramo. Zadnji pet utakmica nam se to odbilo o glavu, danas evo sreća nije, moramo na tome raditi u narednom periodu", kaže Dedić.

Naredno i posljednje kolo u prvom dijelu donosi gostovanje kod Drine u Zvorniku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Uz tešku utakmicu i protivnika, očekuje nas sigurno i težak teren. Znamo svi kako je stanje s našim terenima. možda nas očekuje teža utakmica od ove protiv Olimpica. Mi smo sa današnja tri boda uradili mnogo, te da smo Olimpic otpisali iz te borbe za opstanak. S tri boda protiv Drine, te pobjedom protiv Travnika na Bilinom polju u prvom kolu nastavka prvenstva mi bi sigurno završili priču kada je u pitanju opstanak", kazao je strijelac tri gola u ovoj sezoni za Čelik  Anel Dedić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.