Povratnik u redove Čelika

Dedić: Uslovi na pripremama su bili fenomenalni

Anel Dedić je tokom ljetnog prijelaznog roka napustio Vitez, te se vratio u svoj matični klub NK Čelik. Dedić je za sada najbolje pojačanje Čelika, što dokazuje i na terenu. U dvije utakmice na turniru u Vitezu zajedno sa Bašićem je držao Čelik u igri. 

"Uslovi na pripremama su bili fenomenalni, što se tiče ekipe fizički smo se spremili, ali rezultat je izostao. Ovo danas nam je prva pobjeda, ali ima vremena još do početka sezone da to popravimo. U Čeliku su me sjajno primili, zadovoljan sam", izjavio je za SportSport veznjak Čelika.

"Bog je htio da se sa svojim bivšim saigračima sretnem već u prvom kolu. Emocije će biti pomiješane, ali želim pobjedu. Vitezu želim sve najbolje u predstojećoj sezoni, a što se nas tiče najrealnije je očekivati peto-šest mjesto", dodao je fudbaler Čelika.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti